Jachthaven Welgelegen

Sloepverhuur aan de Kaag

Binnen 15 minuten op de Kagerplassen vanuit Oegstgeest

Sloepverhuur aan de Kaag

Bij Jachthaven Welgelegen bieden wij sloepverhuur aan de Kaag. U kunt gebruik maken van onze sloepverhuur om heerlijk een dag te genieten op de Kaag. Zo kunt u kiezen voor één van onze luxe Van Wijk sloepen. Allereerst hebben wij de Van Wijk 550 sloep. Door de brede voor- en achterbanken biedt deze sloep plaats aan maximaal 6 personen. Daarnaast beschikken wij over Van Wijk 621 sloepen. Deze zijn iets ruimer, waardoor u hier plaats kunt nemen met maximaal 9 personen.

Sloep huren Oegstgeest

Van Wijk 550

De Van Wijk 550 is een luxe en zeer volwassen sloep. Voor een groep tot 6 personen is deze van Wijk 550 ideaal om op een mooie dag met elkaar te genieten van het water en de natuur. Deze Van Wijk 550 is de kleinere versie van de Van Wijk sloep 621, maar is qua comfort en gebruiksvriendelijkheid helemaal gelijk aan de grotere Van Wijk 621 . Bovendien zou je zelfs kunnen stellen dat de term “kleiner” hier misplaatst is, aangezien het nog steeds gaat om een sloep met een lengte van 5,50 meter en een breedte van 2,30 meter.

Sloep huren Kaag

Van Wijk 621

De Van Wijk 621 is een luxe sloep met klasse en persoonlijkheid. Een topper om jezelf, vrienden en familie te verwennen op het water. Deze sloep is uitstekend geschikt tot max 9 personen. Ook met 9 mensen aan boord heb je voldoende ruimte in deze sloep. Maar wat wil je ook met een lengte van maar liefst 6,21 meter en een breedte van 2,35 meter! Bovendien geeft de ietwat diepere bodem extra veiligheid voor de kleintjes aan boord.

Belangrijke informatie over sloepverhuur aan de Kaag

Vooraf krijgt u instructies over de bediening van de sloep. De sloep is zonder vaarbewijs eenvoudig te besturen. Enige vaarervaring is wel een must. Maar de Van Wijk wordt niet voor niets ‘De sloep onder de sloepen’ genoemd en beschikt over zeer goede vaareigenschappen zodat u ontspannen kunt genieten van uw dag op het water.

LET OP: Minimum leeftijd is 24 jaar. Vaarervaring is een must en legitimatiebewijs verplicht.

Honden zijn toegestaan maar er is een toeslag van 25 euro per hond.

Annuleren is kosteloos 48 uur van te voren, zonder reden van opgaaf.

Bij regen, storm en onweer wordt de boottocht geannuleerd.

Wat onze klanten zeggen over sloepverhuur aan de Kaag

Veelgestelde vragen over sloepverhuur aan de Kaag

De minimum leeftijd voor het huren van sloepen is 24 jaar. Het is verplicht om een legitimatiebewijs mee te nemen.

Ja, ook zonder vaarbewijs kunt u bij ons een sloep huren. Enige vaarervaring is een must. Een vaarbewijs is super handig! Zonder vaarbewijs mag u een boot tot 15 meter besturen met een maximale snelheid van 20 km per uur. Dit betekent dat een vaarbewijs niet noodzakelijk is.

  1. Goed gezelschap!
  2. Lekker eten en drinken.
  3. Zwemspullen, zonnebril en zonnebrandcrème of juist een extra dikke trui, afhankelijk van het weer. Wij hebben eventueel zwemvesten voor de kinderen.

In samenwerking met Het Beleg van Oegstgeest kunt u uw eigen picknickmand voor aan boord bestellen. Heerlijke salades, sandwiches en verse vruchtensappen. Bestel hier uw picknick mand.

Verder is via onze vending machine gekoelde wijn, bier en frisdrank te verkrijgen. Ook is er een ijsblokjesmachine aanwezig. En in de vriezer vindt u voorverpakte zakken met ijsblokjes. Zo blijven uw dranken altijd koel. Flesje open? Varen maar!

Ja, het is benodigd om vooraf borg te betalen. Voor het huren van een Van Wijk sloep vragen wij 350 euro borg.

Alle sloepen zijn voorzien van kussens en voldoende bergingsruimte onder de banken.

U kunt een zonnescherm / bimini huren voor 27,50 euro.

Nee, u huurt bij ons inclusief schoonmaakkosten en brandstof. U wordt wel verzocht de sloep netjes achter te laten.

Honden zijn toegestaan. Per hond wordt een toeslag berekend van 25 euro.