Jachthaven Welgelegen

Faciliteiten

Om ervoor te zorgen dat u gerust het water opgaat, bieden wij op onze jachthaven een ruim aanbod aan faciliteiten.

De Jachthaven

Naast de aangename en ontspannen sfeer die op Jachthaven Welgelegen te voelen is, zorgen de extra faciliteiten ervoor dat u met een gerust gevoel een dagje het water opgaat. Door de uitstekende ligging middenin het Groene Hart van Noord-Holland bent u binnen 15 minuten op de bekendste watersport locaties van Nederland of de binnenstad van Leiden. Eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg, komt u aan op onze parkeerplaats op maximaal 20 meter afstand van de ligplaats. Onze jachthaven biedt ruim 60 ligplaatsen en heeft ook overdekte ligplaatsen beschikbaar. Het grootste deel van de ligplaatsen heeft een stroomvoorziening beschikbaar.

Op de jachthaven zelf is een toiletgebouw beschikbaar inclusief watertappunt. Daarnaast zijn er verschillende koude drankjes zoals flesjes water, soft drinks of alcoholische dranken zoals wijn en bier beschikbaar in de vending machine en een ijsblokjesmachine om de drankjes ook koud te houden. Zwemvesten zijn te verkrijgen op aanvraag.

Sloep huren Kaag
sloep huren kaag

De sloepen

Onze Van Wijk sloepen zijn gloednieuw en worden goed onderhouden. Wij hebben twee modellen beschikbaar. De Van Wijk 550 biedt plaats voor 6 personen en de Van Wijk 621 voor maximaal 9 personen. De sloepen hebben rondom de boot zitplaatsen voorzien van kussens. De sloepen zijn bestuurbaar voor mensen zonder vaarbewijs maar enige ervaring is wel een must.

Vaarroutes

Vanaf onze Jachthaven Welgelegen in Oegstgeest vaart u eenvoudig naar de mooiste vaarlocaties in Nederland. U bent binnen no-time in de binnenstad van leiden, maar vaart ook gemakkelijk de natuur in. Huur een sloep om de omgeving van Warmond, de Kagerplassen, Westeinderplassen of het Braassemermeer te ontdekken. Wij adviseren u graag over de mogelijke vaarroutes in deze omgeving. Neem alvast een kijkje op onze pagina.

Varen in Leiden
sloep huren kaag

Eten en drinken

Zijn de lunches in restaurants niet altijd een net stukje lekkerder dan de boterhammen met kaas die u normaal meeneemt? Samen met Het Beleg van Oegstgeest verzorgen wij nu de hapjes & drankjes voor op de boot om uw dag een succes te maken. Bestel een heerlijke picknick mand vol lekkere broodjes, gezonde salades en verse vruchtensappen en geniet van een heerlijke sandwich terwijl u weg zwijmelt in de warme zon bij het prachtige uitzicht op de Kaag  Wel zo makkelijk als dit voor u geregeld wordt.