Jachthaven Welgelegen

Over ons

Binnen 15 minuten op de Kagerplassen vanuit onze jachthaven in Oegstgeest

Jachthaven Welgelegen: Een gemoedelijke jachthaven in Oegstgeest met persoonlijke benadering en vakmanschap

Ontstaan vanuit een passie voor boten en uitgebloeid tot een plek waar familie en vrienden samenkomen, dat heeft Jachthaven Welgelegen uiteindelijk de jachthaven gemaakt dat het vandaag de dag is: een gemoedelijke jachthaven in Oegstgeest waar een gemeenschappelijke passie voor boten wordt gedeeld. Dit is duidelijk merkbaar in de persoonlijke benadering en vakkundige service die wordt geleverd en is een uitstekend vertrekpunt voor een ontspannen dag op het water. Graag delen wij deze liefde met anderen, dus kom eens langs, huur een sloep en proef de sfeer op onze jachthaven.

“Een gemoedelijke sfeer met vakkundige service op de meest centrale plek van Het Groene hart op steenworp afstand van de Kaag brengt en de historische binnenstad van Leiden”

Onze thuishaven

Jachthaven Welgelegen voorziet van alle gemakken voor een onvergetelijke dag op het water. Bij ons kunt u terecht voor de verhuur van de nieuwste Van Wijk sloepen tot 9 personen. Naast de verhuur van sloepen, is het ook mogelijk uw boot bij ons te stallen in de geruime en/of overdekte ligplaatsen. Bovendien zorgen wij voor het onderhoud aan uw boot.

Vaarroutes

Onze jachthaven gelegen in Oegstgeest biedt de mogelijkheid te varen naar de bekendste vaarlocaties binnen Nederland. Het voordeel daarvan? U vaart binnen 15 minuten langs Warmond naar de Kaag, maar binnen diezelfde tijd bent u ook op de Leidse grachten. Bovendien, bevindt u zich binnen no-time op het Braassemermeer of de Westeinderplassen. Wij stellen alvast een paar van onze favoriete vaarroutes voor u op. 

Varen in Leiden
sloep huren kaag

Sloep huren op de Kaag

Om er voor te zorgen dat uw dag zorgeloos begint, bieden wij een ruim aanbod aan faciliteiten. Zo werken wij samen met Het Beleg van Oegstgeest om u van verse broodjes & drankjes te voorzien.

Historie over Jachthaven Welgelegen

Sloepenhurenopdekaag.nl is ook te vinden op www.botenverhuur-info.nl.