Kom in contact

Voor meer informatie over sloep huren op de Kaag of ligplaatsen in Oegstgeest

Meer weten over sloepverhuur of de Jachthaven? We horen het graag!

Wilt u graag een sloep huren om een dag te varen op de Kaag? Of bent op zoek naar een ligplaats voor uw boot? Neem dan contact met ons op. Dat kan door middel van het contactformulier of onderstaande gegevens. U mag natuurijk ook bij ons langskomen in Oegstgeest. Tot snel!

sloep huren kaag

Sloep huren op de Kaag

Wilt u graag een sloep huren waarmee u lekker een dagje kunt genieten en tot rust kunt komen nabij de Kaag? Dat kan bij Jachthaven Welgelegen in Oegstgeest. Wij bieden sloepverhuur aan met onze mooie Van Wijk sloepen. Door de brede voor- en achterbanken biedt de ruime sloep plaats aan maximaal 6 personen (Van Wijk 550) of 9 personen (Van Wijk 621).

Ligplaatsen in Oegstgeest

Jachthaven Welgelegen beschikt over ruim zestig ligplaatsen voor boten tot 8,5 meter. Daarnaast is het mogelijk om een overdekte ligplaats te huren. Het aantal overdekte ligplaatsen is echter wel beperkt.

De Jachthaven is afgesloten met een elektronische slagboom en uitgebreide camerabewaking. Er is ruime parkeergelegenheid en we beschikken over een verzorgde toiletruimte. Alle ligplaatsen hebben een zijsteiger en zijn voorzien van rvs bolders zodat u uw boot goed en veilig kan vastleggen.

Varen in Leiden