Jachthaven Welgelegen

Sloep huren tijdens Corona

Bekijk hieronder de laatste updates op het gebied van een sloep huren tijdens Corona.

Covid-19 reglementen

Het Coronavirus heeft Nederland op het moment in zijn greep. Om het virus in bedwang te houden en veiligheid voorop te stellen, houden wij ons met uiterste zorg aan de maatregelen opgesteld door de overheid en het RIVM. Het Coronavirus heeft ook invloed op het huren van een sloep.

Update: 12-01-2021

Is het momenteel mogelijk een sloep te huren tijdens Corona? 

Momenteel is het helaas niet mogelijk een sloep te huren wegens de nieuwe maatregelen genomen door de overheid. Wij zijn momenteel gesloten tot 09-02-2021.

Kan ik alvast een sloep vooruit boeken?

Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat gebeurt er als ik mij niet aan de Corona maatregelen houd?

Mocht u zich niet aan de regels houden, neemt u het risico om een boete op te lopen van €399,-. Wij controleren zelf ook of de regels in acht genomen worden. Mocht dit niet gebeuren, zullen wij u daarop aanspreken en zijn vervolgstappen niet uitgesloten.

Onze maatregelen

  • Op onze jachthaven wordt het ten alle tijden aangeraden om de 1,5 meter afstand in acht te nemen 
  • Het is mogelijk om maximaal 4 personen aan boord te hebben om de 1,5 meter afstand regel te kunnen naleven. 1,5 meter afstand is niet nodig wanneer je uit hetzelfde gezin komt. 
  • Wij zorgen dat alles goed gereinigd wordt om verdere verspreiding van het virus te voorkomen 
  • Bij ziekteverschijnselen als koorts, verkoudheid, zere keel, hoesten, benauwdheid en neusverkouden willen wij vragen om thuis te blijven 
  • Neem zelf desinfectiemiddel of desinfecterende doekjes mee om handen te kunnen reinigen

Blijf gezond! Wij zien u graag snel terug op Jachthaven Welgelegen wanneer dit weer mogelijk is. Alleen samen krijgen we het Coronavirus onder controle.